• Ecooking Multi olie parfumefri-01
  • Ecooking Multi olie parfumefri-01

Ecooking - Multi olie parfumefri

DKK  369,00

Ecooking Multi Olie- unik, multifunktionel 100% økologisk olie og uden parfume. Et musthave i ethvert hjem.

Kan anvendes til mange ting f.eks. som hårkur, hårolie, barbering til både mænd og kvinder, intimbarbering, neglebåndsolie, kropsolie, som serum under dag- eller natcremen, ved tør og skællet hovedbund, til at afrense og fjerne makeup, til fodbad / badekar og som massageolie.


Den bruges altid på fugtig hud og hår. Den kan også bruges i tørt hår til at give håret mere glans. Kom da lidt olie i hænderne og stryg hen over håret fra hovedbunden til spidserne. Saml spidserne og ”tør” den sidste rest af olie i håret. Det giver glans samt pleje til håret.
Ved afrensning af huden; kom olien på et stykke fugtigt vat og rens derefter. Brug samme procedure ved fjernelse af øjenmakeup.
Ved barbering; fugt huden med lunkent vand og kom olien på det område, du ønsker at barbere. Vent et øjeblik og lad olien trænge ind for at blødgøre hårene (1–5 minutter). Barber derefter normalt med en skraber. Herved undgår du indgroede hår, skægpest, samt tørre og dryssende skinneben. Efter barbering smøres området med en smule olie.

100% vegansk. Fremstillet af 100% økologisk jojoba og sesam olie.
Indhold: 500ml.