• Gorridsen Design Hera Choko-01

Gorridsen Design - Hera Choko

Ikke på lager

DKK  795,00

Hera er en unik trøje fra Gorridsen Design i et tidsløst design. Den har det lækre hjemmestrikkede look og ligner noget som min mor kunne ha' strikket i sømløst strik, som om den var strikket på rundpinde... men her er tale om italiensk strik, strikket på højteknologiske maskiner, der kan udføre det ønskede design. Italien er designernes mekka, fordi italienerne har helt unikke evner og maskiner til at forarbejde naturlige garner til velsiddende produkter ud fra designerens ønsker.
På fabrikken i Italien finder Marianne Benedicte Gorridsen de smukke kvaliteter og farver til det skandinaviske design.
Den grundige proces med produktudviklingen resulterer i velsiddende enkle og anvendelige modeller, som man elsker at bruge igen og igen.
Klassiske designs uden sæson og alder. Mode, som ikke går af mode

Vaskes og behandles som andre uldtrøjer: håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid trøjen tørre fladt liggende. Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram, såfremt du har en maskine af nyere dato. Overdriv ikke vask, men luft gerne trøjen i tør tilstand hængende udenfor. Opbevar altid striktrøjer liggende.

48%wool 30%Viscose 7%cashmere 15%polyamid