Copenhagen Luxe

Ønsker du lækkert og kvalitetsrigt tøj til kvinder, som ikke kun har et eksklusivt look, men ligeledes et strejf af et innovativt touch? I så fald vil Copenhagen Luxe’s kollektioner falde i lige din smag. Det danske mærke er kendt for at producere tøj til kvinder i lækre råvarer og er ligeledes specialister i specielle indfarvninger og forarbejdninger af tøjet, så du som bruger vil få et flot vintagelook, når du køber tøj fra mærket.

Vi er hos Pindhus.dk vilde med den måde, Copenhagen Luxe formår at fremhæve tøjets silhuetter på. Dette gøres nemlig på en feminin måde, hvilket er med til at give kvinderne en selvsikker følelse, når de bærer tøjet. Se nærmere på vores spændende udvalg herunder, og bliv forelsket i det lækre og kvalitetsrige mærke.

Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

KØB DINE COPENHAGEN LUXE SKJORTER HOS PINDHUS.DK

På vores webshop forhandler vi udvalgte skjorter fra Copenhagen Luxe mærket, der er lavet i et lækkert silke-/bomuldsmateriale. De lækre materialer gør tøjet komfortabelt at have på, og du vil hurtigt føle dig godt tilpas og selvsikker i din nye skjorte eller bluse. Derudover vil du også opdage, at der er en række feminine detaljer at finde på kollektionerne, hvilket vil få enhver kvinde til at stråle af selvsikkerhed.

Ikke nok med at skjorterne fra det københavnsk baserede mærke er lækre at have på, så vil de tilmed gå godt i spændt med et par jeans til dagligdagen, en nederdel til de finere dage eller et par lækre leggins til de mere afslappende dage. Tilføj ligeledes nogle accessories i form af et par nye øreringe eller måske et flot tørklæde, og lad det sætte prikken over i’et ved dit outfit. 

 

FANDT DU IKKE DET, DU LEDTE EFTER? TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS

Er der en bestemt vare fra Copenhagen Luxe, du gerne vil have fingrene i, men som du ikke kunne finde på vores webshop? I så fald skal du ikke tøve med at kontakte os.
Ring til os på tlf. 21 40 67 71 eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi vil gøre alt, vi kan, for at finde det produkt, du søger.

Besøg også vores fysiske butik på Nygade 45 i Silkeborg. Her har du mulighed for at en personlig snak med en af vores engagerede kollegaer og prøve tøj fra en række anerkendte mærker, før du foretager dig dit endelige køb.