• Plastik gulvtæppe Lys grå-01
  • Plastik gulvtæppe Lys grå-01

Plastik gulvtæppe - Lys grå

Specialpris DKK  399,00

Pris: DKK  499,00

* Påkrævede felter

Specialpris DKK  399,00

Pris: DKK  499,00

Kun få tilbage på lager.

Cool plasttæppe der umiddelbart ligner et tætvævet bomuldstæppe, men har alle fordelene ved plast. Du finder næppe et mere slidstærkt og praktisk tæppe, der kan følge dig i mange år. Du kan anvende plasttæppet inde som ude. Det er oplagt på terrassen, i badeværelset og entreen. Men fungerer også som et fedt alternativ eksempelvis under spisebordet.
Tæppet væves med håndkraft der kræver et helt særligt håndelag, da plastfibrene er svære at styre i forhold til fx bomuld. Processen er tidskrævende, men den tætte vævning giver et fast og ikke mindst ensartet tæppe.

Materiale: PVC-plastik og polyestergarn.
Den daglig rengøring klares med almindelig støvsugning eller bankning af tæppet. Det tåler vask med en børste og sæbevand eller med haveslange/håndbruser. Hvis tæppet bliver gennemblødt, så sørg for at strække det med det samme

Bemærk: Da tæppet er vævet i hånden kan størrelsen variere med 3-5 %. Nogle gulve kan være sarte og særligt modtagelige. Vi anbefaler et tæppeunderlag for at undgå afsmitning på gulvet. Er du i tvivl, så forhør dig med gulvproducenten. Ligger tæppet i direkte sollys vil det kunne ændre farve med tiden.

Findes i følgende størrelser
Mål: 65x135