• Plastik gulvtæppe Grå/offwhite strib-02
  • Plastik gulvtæppe Grå/offwhite strib-02
  • Plastik gulvtæppe Grå/offwhite strib-02

Plastik gulvtæppe - Grå/offwhite strib

Priser fra:

Specialpris DKK  239,00

Pris: DKK  299,00

* Påkrævede felter

Priser fra:

Specialpris DKK  239,00

Pris: DKK  299,00

Cool plasttæppe der umiddelbart ligner et tætvævet bomuldstæppe, men har alle fordelene ved plast. Du finder næppe et mere slidstærkt og praktisk tæppe, der kan følge dig i mange år. Du kan anvende plasttæppet inde som ude. Det er oplagt på terrassen, i badeværelset og entreen. Men fungerer også som et fedt alternativ eksempelvis under spisebordet.
Tæppet væves med håndkraft der kræver et helt særligt håndelag, da plastfibrene er svære at styre i forhold til fx bomuld. Processen er tidskrævende, men den tætte vævning giver et fast og ikke mindst ensartet tæppe.

Materiale: PVC-plastik og polyestergarn.
Den daglig rengøring klares med almindelig støvsugning eller bankning af tæppet. Det tåler vask med en børste og sæbevand eller med haveslange/håndbruser. Hvis tæppet bliver gennemblødt, så sørg for at strække det med det samme

Bemærk: Da tæppet er vævet i hånden kan størrelsen variere med 3-5 %. Nogle gulve kan være sarte og særligt modtagelige. Vi anbefaler et tæppeunderlag for at undgå afsmitning på gulvet. Er du i tvivl, så forhør dig med gulvproducenten. Ligger tæppet i direkte sollys vil det kunne ændre farve med tiden.

Findes i følgende størrelser
Mål: 60x90/  75x200cm - Kun få tibage i hver størrelse