Brugskunst & Dekoration

Hos Pindhus har vi et nøje udvalgt sortiment af brugskunst og dekoration, som følger tidens trends og de skiftende årstider. Du vil kunne finde genstande til ethvert hjem, for vi tror nemlig på individualisme og personlige hjem, så vi lader os ikke begrænse af en bestemt stil. Du vil kunne finde stilarter som romantisk, moderne, country, skandinavisk, sommerhus, minimalisk samt mange andre.

I vores sortiment nedenunder vil du finde underkategorier som vaser, skåle og krukker, lysestage og lanterner, pynt til boligen, kroge, hylder og knager, plakater og billeder samt lys og servietter. Alle de elementer, der skal til, for at du kan skabe et rigtigt hjem med et personligt præg. Gå på opdagelse i det nedenstående og se, hvorvidt vi ikke har nogle genstande, som vil kunne pynte dit hjem eller som vil være oplagt at give i gave.

PYNT DIT HJEM MED BRUGSKUNST OG DEKORATION

Der skal faktisk ikke meget til, før et hjem føles som et rigtigt hjem. Dog kan det være svært at finde de elementer, som kan fremhæve denne varme følelse. Vi har derfor forsøgt at have et bredt og stort udvalg af brugskunst fra anerkendte mærker som House Doctor, Nordal, Madam Stoltz og mange flere.

 

Vi er sikker på, at du kan pynte dit hjem med vores nøje udvalgte brugskunst og dekoration, der vil give dig en hyggelig stemning og en stil, der vil passe til din indretning. At skulle indrette et hjem er en utrolig personlig sag og derfor kræver vores kunder sjældent det samme. Det er bl.a. derfor, at du kan finde store sortimenter inden for både vaser og hylder samt billeder.

 

PYNTETING, LEVENDE LYS, SMUKKE PLAKATER M.M. FÅS HER

Du har fået styr på de større møbler som sofaen, sofabordet, tv-møbel samt spisebordsområdet, nu mangler du blot de få elementer, som spreder en hyggelig stemning. Her kunne en bakke med levende lys, et par mindre vaser samt nogle grønne planter være sagen.

 

Er dine vægge en smule hvide og bare? Så kan et billede eller plakat gøre underværker. Det kan fx være en informerende plakat med madvarer, dyr, planter eller noget helt fjerde. Du kan også pynte væggene med bogstaver eller tal i mangotræ, hvor du både kan stave et navn eller fødselsdato. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for tallenes og bogstavernes indvirken i dit hjems indretning.

 

HYGGEN STARTER HOS PINDHUS

Pindhus vil altid hellere end gerne hjælpe vores kunder med at skabe et hjem, der passer til dem og som de kan føle sig tilpas i. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores nuværende sortiment, levering eller noget tredje. Du kan enten ringe på tlf. +45 21 40 67 71, sende en mail til mail@pindhus.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

 

Ønsker du at se vores varer i virkeligheden eller er der nogle spørgsmål, du vil foretrække at få besvaret med en direkte betjening, er du mere end velkommen til at møde op i vores fysiske butik på Nygade 45, 8600 Silkeborg. Her vil vores medarbejdere tage hånd om dig og hjælpe dig, så godt de kan.