Besøg vores butik på Nygade i Silkeborg...


Håndplukket udvalg & delikate detaljer – Velkommen hos Pindhus i Nygade

Pindhus er en smuk sammensmeltning af det fysiske og det online univers indenfor brugskunst, boligindretning, gaver, wellness artikler, specialiteter og nøje udvalgte ting til huset og haven. Uanset om du handler online eller ”live” i butikken, er tryghed og personlig betjening altid en del af oplevelsen hos Pindhus.

I butikken finder du mange af de varer, du også ser i webshoppen. Dog er det ikke alle varer fra webshoppen, som findes i butikken. Men har du fået øje på noget bestemt ”online”, kan du altid kontakte os i forvejen, så vi kan sørge for, at varen kan opleves ”offline” i butikken, når du kommer forbi.

I butikken vil du opleve et stort flow af varer i mange stilarter; romantisk, skandinavisk, minimalistisk m.v. – men alt sammen i tråd med filosofien bag Pindhus om,
at kun de allerbedste og lækreste produkter efter tidens trend får lov at finde vej til vores univers.

Vi glæder os til at se dig i butikken, Nygade 45 i Silkeborg:

Åbningstider: 

Mandag Lukket
Tirsdag - onsdag - torsdag - fredag fra kl. 11-17
Lørdag fra kl. 10-14

Vi pakker og sender webordre hver dag. Afgiv din ordre inden kl 12, så sørger vi så vidt muligt for, at den kommer afsted samme dag. 
Skulle der opstå forsinkelser kontakter vi dig på tlf./mail.
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 21406771 eller mail@pindhus.dk

Husk at du kan bestille online i webshoppen og afhente dine varer i butikken i Silkeborg. Husk at medbringe ordrenummer, især hvis andre henter varerne for dig.
Gaver og gaveæsker kan pakkes ind efter ønske. Skriv gerne en besked til os ved bestilling, hvis du ønsker indpakning. Så sørger vi for, at alt er klar ved afhentning.