Handelsbetingelser

Pindhus
Ørstedsvej 8
8600 Silkeborg
Telefon: 21406771
mail@pindhus.dk
SE/CVR Nr. 26 22 31 99

Hos Pindhus.dk kan du handle som privatkunde, erhvervskunde og som offentlig virksomhed. Alle ordrer ekspederes indenfor 1 arbejdsdag fra ordreafgivelse.
Har du spørgsmål inden du handler, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Når du handler hos Pindhus.dk foregår det således:

Betaling

Hos Pindhus.dk kan du betale på flg. måde:
- Dankort /Visa-Dankort samt internationale betalingskort  
- Mobilepay 
- EAN nr. (kun offentlige institutioner)
Betaling gennemført med kort godkendes først når varerne sendes fra Pindhus.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser er incl. moms, told & afgifter. Aftaleforhold med Pindhus.dk indgås på dansk.

Levering

Vi pakker og sender alle hverdage. Leveringstiden er i de fleste tilfælde 1-2 hverdage, langt de fleste bestillinger forlader vores lager samme dag eller dagen efter bestillingen er afgivet.
Er dette ikke tilfældet modtager du en mail om forsinkelsen. Vi tilbyder flere forskellige leveringsformer. Du vælger selv i bestillingsforløbet hvilken du ønsker at benytte dig af.
Nogle varer skal pga volumen/vægt sendes med fragtmand, dette er beskrevet i vareteksten.

Fragtpriser med GLS indland:


- GLS Pakkeshop koster 55.-. (til pakkeshop)
- GLS Privatlevering koster 65.- (til hjemmeadressen)
- GLS Erhverv koster 39.- (til erhvervsadresse)

Priserne er betinget af at pakken ikke vejer mere end 15 kg.

Ordrer over kr. 499.- afsendes fragt frit i DK. Portoen trækkes automatisk fra din bestilling, når varekøbet overstiger kr. 499.-.
Enkelte varer sendes pga vægt og volume ikke fragt frit, dette er beskrevet i vareteksten. Beløbene dækker porto, administration & ekspedition.
Møbler sendes ikke til udlandet.

Alle ordrer sendes som pakker, det giver mulighed for at spore pakkerne i tilfælde af uforudsigelige problemer under forsendelsen.
Når pakken afsendes modtager du en mail om at pakken er på vej, derefter får du besked pr. mail eller sms når pakken er leveret eller kan afhentes.
Du kan afhente din pakke i op til 8 dage. Herefter bliver pakken returneret til Pindhus. Vi sender gerne pakken igen, mod at du selv afholder fragtomkostningerne
- Ønsker du ikke pakken sendt igen, forbeholder vi os ret til at opkræve de fragtomkostninger, der har været forbundet med at sende pakken.

Skulle din levering blive forsinket, fremsendes der en besked via e-mail hurtigst muligt. HUSK at der ved nogle produkter vil være en lidt længere leveringstid end normalt.
Dette vil altid være nævnt i produktbeskrivelsen, som er placeret under billedet på produktet. Bestilles der både et normalt produkt sammen med et andet produkt,
hvor den særlige leveringstid står nævnt i produktbeskrivelsen, bliver hele ordren sendt samlet.
(Andet kan dog aftales ved at kontakte Pindhus.dk på telefon eller mail., men denne ordning er lavet for at spare kunden for at skulle betale ekstra porto).

Slip for gaveræset og indpakning - Send din bestilling videre til en anden modtager - Bestil en gave hos Pindhus.dk og få den leveret direkte hos den du ønsker skal modtage den.
Udfyld felterne for leveringsadresse og husk at give os besked via meddelelsesfeltet, hvis du ønsker gratis indpakning af gaven.

Forsendelser til udland:
Vi sender varer uden moms til lande udenfor EU - vær dog opmærksom på, at der i visse lande udenfor EU kan opkræves ekstra moms/told i modtagerlandet.
Pindhus er ikke ansvarlig for dette. Vi anbefaler, at du undersøger toldreglerne i dit land, inden du handler. Vores salg til udlandet er målrettet danskere i udlandet,
og alle tekster på hjemmesiden er derfor skrevet på dansk. Priserne for forsendelse er betinget af, at pakken vejer max.10kg. Er dette ikke tilfældet kontakter vi dig herom.
Gældende regler omkring fragt fri levering gælder ikke udenlandske forsendelser. 
- Levering til Sverige, Tyskland, Holland, Østrig - kr. 199.-
- Levering til Italien, Frankrig, Spanien - 249.-

Levering til andre lande er også muligt, kontakt os venligst herom hvis det ønskes. Der skal dog påregnes længere leveringstid, samt et større gebyr til fragtomkostninger end i Danmark.
Levering af varer fra Pindhus.dk anses for sket, når modtager har modtaget pakken. Risikoen og ansvar for varer købt hos Pindhus overgår til modtager ved levering og kvittering for varen. Fragtmand: I de tilfælde, hvor møbler og større ting skal fragtes benyttes der fragtmand efter aftale med kunden.

Afhentning af varer i Butikken i Silkeborg: For at sikre dig bestemte varer, kan du bestille dine varer i webshoppen, også afhente dem i butikken - Nygade 45, Silkeborg.
Du får besked pr. mail eller sms, når din ordre er klar til afhentning.

Retur/fortrydelsesret

Ved fortrydelse, fejl eller mangler yder vi 14 dages fuld returret efter varens modtagelse. Kontakt altid Pindhus inden du sender varer retur - mail@pindhus.dk opgiv ordrenr.
samt hvilken vare du ønsker at returner. Der ydes ikke retur/fortrydelse på specialbestillinger udenfor vores sortiment. Har du brug for forlængelse af returretten,
er du velkommen til at kontakte os. Når du benytter fortrydelsesretten skal du selv betale fragtomkostninger ved at sende varen retur. Ved returnering bør du sørge for,
at varerne er forsvarligt indpakket. Indpakning samt forsendelse er eget ansvar indtil pakken er nået frem, send altid returvarer som pakker og gem kvittering som dokumentation på pakken.

Særligt for Julegaver: Byttefristen er automatisk forlænget fra 1 dec. Vi bytter frem til 10. januar 2021.....

Du kan returnere på flg. måder: - Sende varen retur efter aftale pr. mail@pindhus.dk eller tlf. 21406771 Retur-adresse: Pindhus, Ørstedsvej 8, 8600 Silkeborg.
Pakken skal sendes med omdeling. Vi modtager ikke returvarer, der er sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.
- Nægte modtagelse - Giv altid Pindhus besked herom. Pakken returneres automatisk, vi forbeholder os ret til at opkræve de fragtomkostninger, der har været forbundet med at sende pakken.
- Aflever varen i vores butik i Silkeborg. Herefter refunderes købesummen via din kortbetaling eller via bankoverførsel.
- Tilbagebetaling vil ske iflg. e-mærkets regler senest 14 dage efter returpakken er modtaget.
Ved returnering af en vare skal kvittering eller kopi af denne vedlægges/medbringes. Kvitteringen er modtaget pr. mail eller med pakken. Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.
Bemærk: - Returretten bortfalder hvis plombering på hudpleje og fødevarer er brudt. - Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist.
Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, du har håndteret varen på anden måde,
end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik.
Du må afprøve den, men ikke tage den i brug. - Hvis betingelserne for fragt fri levering ved returnering af et produkt ikke længere er opfyldt, skal du betale fragt for den del af købet som du beholder.
- Ønskes en anden vare i stedet for den returnerede, skal der foretages en ny bestilling igennem webshoppen.

Reklamationer

Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer eller, hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt kontakte os på e-mail: mail@pindhus.dk eller telefon 21 40 67 71, for at få afklaret dit problem.
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder og kan kun opfordre dig til at tage kontakt, hvis der er problemer med de varer du har købt. Købelovens reklamationsret betyder
at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet.
Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen sendes til: Pindhus.dk Ørstedsvej 8 8600 Silkeborg Når du returnere varen bedes du vedlægge flg:
- Beskrivelse af varen
- Din kvittering med navn, adresse og evt. bank-oplysninger som varens værdi kan overføres til. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at sende varen retur i forsvarlig emballage.

Sikkerhed

Hos Pindhus.dk lægger vi meget vægt på, at sikkerheden for vores kunder er i top, så I kan føle Jer sikre når i handler. Derfor anvender vi de sikreste og bedste teknologier, der er på markedet.
Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Pindhus.dk eller andre har ikke mulighed for at læse dine informationer.
Du kan læse mere om sikkerheden ved betaling på internettet her: DIBS's information til kortindehaver Foreningen for Dansk Internet Handel Hvad er SSL? http://www.betaling.dk/.

Persondatapolitik

Hos Pindhus.dk benytter vi os af "sessionscookies" til at holde styr på hvad der bliver lagt i varekurven, mens du navigerer dig rundt på hjemmesiden.
"Sessioncookies" gemmes ikke på din PC , men forsvinder når du lukker din PC eller webbrowser. Logstatistik bruges til at opsamle information for at give et statistisk billede af antallet af besøgende,
hvor de kommer fra og hvordan de bevæger sig rundt i shoppen. Dette er med til at give os et billede af hvilke varer vore kunder syntes bedst om.
Log-statistikken anvendes kun internt med det formål at optimere sortimentet, shoppen og dens funktionaliteter. Når du bestiller på Pindhus.dk opsamles navn, adresse, telefon og email,
altsammen for at kunne ekspedere din ordre. Vi gemmer dine oplysninger i vores kundecenter, derved undgår du at indtaste dine oplysninger næste gang du handler hos os.
Pindhus.dk er ansvarlig for disse oplysninger og de opbevares i 5 år jf. bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabsmateriale. Vi opbevarer og transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret.
Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt og gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerne i persondataloven. Alle vores kunde oplysninger og e-mail oplysninger,
herunder oplysninger om alle vores nyhedsbrevs abonnenter, vil blive opbevaret sikkert og ikke videregivet eller solgt til 3. person. Personer der handler på Pindhus.dk skal være myndige.

Tilbud/Udsalg

Under kategorien tilbud/udsalg, hvor der er stærkt nedsatte varer, gør vi opmærksom på at der kan forekomme udgåede modeller.
Hvis der er tale om 2. sorterings varer eller varer med små ubetydelige fejl vil det altid være beskrevet.

Fejl og mangler

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og stavefejl samt leveranceændringer fra vore leverandører som Pindhus.dk ikke kan kontrollere.

Copyright

Alt indhold på dette web-site, tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, digitale downloads tilhører pindhus.dk eller leverandører til pindhus.dk. Alt misbrug og kopiering af privat materiale uden tilladelse er derfor ikke tilladt. Skulle du alligevel låne billeder eller tekst materiale uden vores accept, opkræves der kr. 1500.-+moms pr. billede og kr. 500.-+moms pr. tekst. Udlån af højtopløselige billeder til pressen, magasiner og aviser er muligt efter aftale - Kontakt os venligst herom