Julepynt fra Maileg

Elsker du også at pakke dine Maileg nisser op fra julekassen samt deres julefigurer og juletræspynt? Så er du kommet til det rette sted. Hos Pindhus synes vi også, at det er en fornøjelse hvert år at pakke vores julepynt fra Maileg ud.

Julen er virkelig hjerternes fest og hvis du gerne vil i rigtig julestemning, vil vi anbefale, at du tager et lille kig på vores nedenstående sortiment af julepynt fra det dejlige brand Maileg. Særligt deres langhue-nisser er populære og det er dansk design, som er gennemført ned til mindste detalje. Start din samling af Maileg julepynt allerede i dag!

Sorter stigende

95 vare(r)

Sorter stigende

95 vare(r)

MAILEGS NISSER, DEKORATIONSFIGURER OG GAVEPAPIR

Den moderne nisseflok er blevet fast inventar i mange danske familier, hvilket skyldes deres flotte farver og forskellige variationer. Mange samler på dem år efter år, da Maileg hvert år lancerer nye nisser til familien. På den måde stopper du aldrig med at samle på nisseflokken, og den vil altid blive større. Har du endnu ikke startet din egen samling af Maileg nisser, så har du muligheden nu.

 

Men udover at udvide deres nisseflok kommer der også altid nye dekorationsfigurer og juletræspynt, der er et hit ved juletid. Du kan få figurer som gæs, grise, ænder, rensdyr etc. og juletræspynt som den klassiske guirlande, guldklokker, Dannebrog og soldater, der vil være en julefryd at have på sit grantræ.

 

Er du også typen, der selv pakker sine gaver ind og ønsker du noget særligt gavepapir til julegaverne? Så producerer Maileg også yndigt gavepapir, der vil få enhver i julestemning. Gavepapiret er udsmykket med små juledetaljer som julestokke, gran, trommer og rensdyr. Med deres gavepapir vil dine julegaver ikke bare være gode, men også pæne under det store juletræ.

 

TILBUD PÅ MAILEG JULEPYNT HOS PINDHUS

Du er altid garanteret gode tilbud på vores julepynt fra Maileg eller et hvilket som helst andet mærke. Julen hos Pindhus varer hele året i den forstand, at du kan købe julepynt hos os hele året rundt og være på forkant inden december-måneden starter.

 

Sidder du inde med spørgsmål til vores nuværende sortiment eller synes du, at vi mangler noget julepynt fra Maileg, skal du ikke tøve med kontakte os. Du kan enten ringe på tlf. +45 21 40 67 71, sende en mail til mail@pindhus.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

 

Er du tilfældigvis i Silkeborg? Så kom forbi vores fysiske butik og køb din julepynt der.