House Doctor

Få skandinavisk design og tilbagelænet bohemestemning med vores lækre og stilrige møbler og accessories fra House Doctor. Mærket er dansk-baseret, og fra grundlæggelsen i 2001 har de unikke og spændende styles formået at fange folks opmærksomhed verden over, da de alle oser af personlighed.

Hos Pindhus.dk har vi siden 2005 forhandlet møbler, lamper, keramik, brugskunst og andre uundværlige ting fra House Doctor, da vi mener, at de hvert år inspirerer med et skud af vitamin til en mere stemningsfuld, unik og personlig indretning i hjemmet.

Søger du noget bestemt fra House Doctor, så kontakt os endelig - hvis muligt, bestiller vi gerne specielt hjem til dig.

Sorter stigende

77 vare(r)

Sorter stigende

77 vare(r)

Pindhus er stolt House Doctor-forhandler

Hvad enten du er på udkig efter nye lamper, et spisebord eller køkkentilbehør i form af eksempelvis et skærebræt eller en køkkenrulleholder, så kan du finde det her på vores webshop. Vi har sørget for at have et bredt sortiment af det jyske mærke, hvorved du har mulighed for at finde lige netop de ting, som måtte gå godt i spænd med din indretningsstil.

 

Ønsker du at supplere vores House Doctor tilbehør med andre spændende varer, kan du kigge nærmere på de øvrige mærker, vi udbyder på vores webshop. Derudover har vi også en fantastisk bestsellersektion og brugskunstskategori, hvor du vil få rig mulighed for at finde et hav af tilbehør og møbler, der nemt vil kunne mikses og matches med de unikke og moderne House Doctor modeller.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Fortvivl ikke, hvis du ikke fandt det, du ledte efter. Vi tjekker gerne op på, om vi kan få bestilt de varer hjem, som du ihærdigt ønsker at få fingrene i. Ring til os på 21 40 67 71 eller udfyld vores kontaktformular. Så bestræber vi os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Ønsker du at se House Doctors unikke og flotte styles, før du foretager dit køb, er du velkommen til at besøge vores fysiske butik på Nygade 45 i Silkeborg, hvor vi også kan få os en personlig snak. Vi ser frem til at se eller høre fra dig.