Madam Stoltz

Fra solskinsøen Bornholm udspringer det anerkendte og kvalitetsrige danske mærke Madam Stoltz. Interiørfirmaet har siden grundlæggelsen i 1995 formået at kombinere en stemningsfyldt og autentisk atmosfære i brugskunstsartikler, hvilket nemt kan ses i deres lækre produkter. Madam Stoltz er kendt for sine fine og tidsløse styles, der passer ind i ethvert moderne hjem.

Hos Pindhus er vi vilde med den brede variation af produkter, som mærket byder på. Derfor har vi også sørget for at kunne tilbyde en række varierende og spændende varer som velour sofapuder, lamper, marmorbakker, timeglas og meget andet.

Søger du noget bestemt fra Madam Stoltz, så kontakt os endelig - hvis muligt, bestiller vi gerne specielt hjem til dig.
Sorter stigende

25 vare(r)

Sorter stigende

25 vare(r)

MADAM STOLTZ HAR BRUGSKUNST TIL ENHVER SMAG

Bor du i et moderne hjem, hvor du ønsker at gøre endnu mere ud af indretningen og skabe en hyggelig atmosfære? Brugskunsten fra Madam Stoltz giver dig rig mulighed for at sætte dit helt eget og personlige præg på indretningsstilen. De fine produkter fås nemlig i en række forskellige modeller og farver, så du kan finde lige netop dén marmorbakke eller velourpude, som måtte passe perfekt ind i dit hjem.

 

Ikke nok med at vi har et stort udvalg af Madam Stoltz på vores webshop, så forhandler vi også en lang række andre mærker, som du måtte finde interessante, og som uden tvivl vil passe godt ind i dit hjems indretning. Vi har også både en stor tilbuds- og nyhedskategori, hvor vi hele tiden sørger for at tilføje nye styles.


INSPIRATIONEN FRA INDIEN SKABER UNIKKE OG UUNDVÆRLIGE PRODUKTER

Inspirationen til det danske mærke og dets varetegn startede, da designeren Pernille Stoltz var på tur til Indien. I 1995 blev designselskabet Madam Stoltz grundlagt, og navnet kommer fra hendes tid i det indiske land, hvor befolkningen altid omtalte hende som ”madam”. Navnet har siden da hængt ved, og det er i dag sådan, vi bedst kender det fascinerende og spændende mærke. 

 

Firmaet har hovedbase på Bornholm, og ikke nok med at store dele af inspirationen bliver hentet fra turene til Indien, så er naturen på den danske solskinsø også med til at inspirere designeren. Dette afspejles i kollektionerne, der har et etnisk look, som går godt i spænd med den skandinaviske stil.


PINDHUS.DK ER STOLT MADAM STOLTZ FORHANLDER

Har du forelsket dig i en af velour puderne eller lysestagerne fra Madam Stoltz, men ønsker at se produktet, før du foretager dig et køb, er du altid velkommen til at besøge vores fysiske butik på Nygade 45, 8600 Silkeborg. 

 

Vi kan også altid kontaktes på tlf. 21 40 67 71, på mail@pindhus.dk eller via kontaktformularen på vores hjemmeside, hvis du har spørgsmål til Madam Stoltz mærket eller vores andre produkter. Vores kompetente kollegaer bestræber sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.