Maileg

Hos Pindhus forhandler vi et bredt sortiment af Maileg legetøj. Her på siden finder du blandt andet de elskede mus og sprælske kaniner, vidunderligt legetøjstilbehør, dekorativ påskepynt og fine dåser. Hvert år kommer der også nye nisser til i familien - både figurer og stofnisser samt en masse dejligt julepynt. Vi har altid de populære Noilly Noel og Petit Noel figurer på lager, så du kan bestille dem hele året rundt. Vi bestiller også gerne Maileg legetøj hjem efter ønske, så søger du noget bestemt, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Sorter stigende

1-132 of 171

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-132 of 171

Side:
  1. 1
  2. 2

LEGETØJ OG GAVEIDEER TIL BØRN

På Pindhus.dk tilbyder vi moderne interiør til kreativ indretning af børneværelset samt fantasifulde legetøjs universer og flere forskellige finurlige gaveidéer til dåb, barsel og børnefødselsdage. Alt sammen designet med et ægte strejf af nostalgi, mystik og fantasi. Gå på opdagelse i vores kreative univers til børn, hvor du helt sikkert kan finde netop det, som du lige står og mangler.

 

MAILEG MUS, KANINER OG NISSER

I vores brede udvalg af Maileg legetøj finder du de populære Maileg mus i æsker, bedårende kaniner og drilske nisser, der er perfekte til timevis af fantasifuld leg. Alle med fantastiske personligheder, der kommer til live gennem nøje udvalgte og kreative detaljer, såsom de håndsyede øjne og det unikke tøj, der afspejler hvert enkelt stykke legetøjs personlighed. Det er netop disse detaljer, som er med til at skabe det magiske Maileg univers, der bringer barndommens magi ind i ethvert hjem.

Maileg er et dansk brand, der fremstiller charmerende legetøj til stor inspiration for vores børns favoritlege og hemmelige historier. Ved at bringe historiebøgernes mystik og magi ind i hverdagens trummerum, hjælper Maileg legetøj børn med at opleve glæden ved fantasifuld leg.

 

KARAKTERISTISK LEGETØJSDESIGN I TIDLØS KVALITET

Mailegs grundlægger og kreativ direktør, Dorthe Mailil, har formået at forene moderne skandinavisk design med historiebøgernes mange fortællinger og legende magiske universer. Legetøjet er således skabt med kærlighed, uden skadelige kemikalier og i højeste kvalitet med omtanke for at legetøjet skal kunne deles, opleves og gives videre i generationer. Dette har udmøntet sig i det karakteristiske legetøjsdesign i tidløs kvalitet, som Maileg er kendt for verden over. Siden virksomheden startede op har Dorthe Mailil også modtaget mange designpriser og anerkendelser for hendes legetøj, hvor særligt de små detaljer har imponeret. Derudover bliver Dorthes smukke og medrivende illustrationer brugt i et væld af bøger, magasiner og på tv til stor glæde for både børn og voksne.