Munkholm

Ønsker du at forkæle din hud med naturligt producerede hudplejeprodukter? Måske er du i stedet på udkig efter en lækker håndsæbe eller et duftlys med æteriske olier? Hos Pindhus finder du et stort udvalg af uundværlige luksusprodukter for krop og sjæl fra mærket Munkholm. Den dansk familieejede virksomhed er kendt for at producere et bredt og bæredygtigt sortiment af bl.a. håndlavede sæber, bade- og bodyprodukter, plejeprodukter m.m. Alle produkter bliver fremstillet efter klassiske produktionsmetoder, hvor der bliver gjort brug af de mest miljøvenlige ingredienser.

Vores kunder elsker de lækre velvære produkter fra Munkholm, hvilket også er derfor, vi hos Pindhus har haft dette brand som en fast del af vores sortiment siden 2005. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og udvælg de kvalitetsprodukter, du mener vil kunne tilfredsstille dine behov.

Sorter stigende

74 vare(r)

Sorter stigende

74 vare(r)

STORT UDVALG AF MUNKHOLM SCRUBS, HÅNDLAVEDE SÆBER, DUFTLYS ETC.

Hos Pindhus er vi vilde med Munkholm, og derfor har vi sørget for at kunne tilbyde et stort udvalg med de lækreste produkter. Forkæl dig selv med de uundværlige saltscrubs og cremer, hvor du kan vælge at bruge saltscubben, når du er i bad. Kombiner den herefter med en af de lækre cremer, som du kan påføre huden om morgenen eller inden, du går i seng.

 

Med de duftende, håndlavede sæber fra mærket vil du straks kunne mærke forskellen ved, at disse sæber på ingen måde virker udtørrende, men derimod i stedet tilfører masser af fugt til huden, når de anvendes. Alle Munkholms sæber er håndlavede i Danmark og er både vegetabilske og fremstillet uden farlige tilsætningsstoffer.

 

Du kan også kigge nærmere på mærkets forførende duftlys, der vil kunne skabe en euforiserende stemning, hvor end de bliver tændt. Placer dem enten på badeværelset og lad dem brænde, mens du tager et velfortjent karbad eller stil dem i stuen, når du får gæster og ønsker at skabe en hyggelig og afslappende stemning om bordet.

 

FIND OGSÅ MUNKHOLM PRODUKTERNE I VORES FYSISKE BUTIK I SILKEBORG

Foruden at have et stort og spændende online udvalg af produkterne fra Munkholm forhandler vi også med netop dette brand i vores fysiske butik i Silkeborg. Søger du derfor professionel ekspertise i form af besvarelse af de spørgsmål, du måtte have til plejeprodukterne, er du altid velkommen til at besøge os på Nygade 45, 8600 Silkeborg.

 

Har du ikke mulighed for at svinge forbi butikken, besvarer vi også gerne dine spørgsmål på tlf. +45 21 40 67 71. Du kan ligeledes skrive til mail@pindhus.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.