Nicolas Vahe

Få krydderier, køkkentilbehør, delikatesser og mange andre populære topkvalitetsvarer fra Nicolas Vahé her hos Pindhus. Ens for alle af mærkets varianter er, at de bærer præg af den kærlighed, som stifteren har til gode råvarer og god mad. Nicolas Vahé, der står bag det anerkendte danske mærke, er kendt for at blande ingredienser, der ikke før er set kombineret.

De nytænkende og meget unikke blandinger bliver hurtigt vanedannende, og du vil nemt kunne forstå, hvorfor dette mærke og dets produkter er så elsket blandt befolkningen. Brug krydderierne til at kreere skønne retter, og supplér maden med de lækre delikatessevarer og tilbehør, du ligeledes finder på vores webshop. Der er noget til enhver smag og ethvert behov.

Sorter stigende

58 vare(r)

Sorter stigende

58 vare(r)

STORT UDVALG AF NICOLAS VAHÉ KRYDDERIER HOS PINDHUS.DK

Hos Pindhus er vi vilde med krydderierne fra Nicolas Vahé. Ikke nok med at de er perfekte som gave eller indhold i en lækker gavekurv, så er de også lavet på de bedste råvarer, hvor topkvalitet er en selvfølge. Du kan både bruge de lækre salte og krydderiblandinger i madlavningen og give dine gæster en ny og spændende smagsoplevelse, men også lade de designprægede flasker være en del af borddækningen eller køkkenets indretning.

 

Krydderierne har som evne at stimulere sanserne og samtidigt være med til at åbne øjnene for nye smagsoplevelser, som vil tilfredsstille dine smagsløg på en helt ny måde. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke lækre krydderiblandinger du finder, hvis du vælger at købe fra Nicolas Vahé.

 

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I SILKEBORG

Har du et ønske om at se de populære og smagsfulde gourmetprodukter fra Nicolas Vahé, inden du foretager dig et køb, er du velkommen til at besøge vores fysiske butik på Nygade 45 i Silkeborg. Her besvarer vi også på eventuelle spørgsmål. Du kan ligeledes bestille dine varer online i webshoppen og afhente dem i vores butik.

 

Har du ikke mulighed for at komme forbi Silkeborg, kan vores kompetente og erfarne medarbejdere ligeledes træffes på tlf. +45 21 40 67 71 eller via vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi ser frem til at høre fra dig.