Nordal

Funktionalitet, personlighed og kreativitet er nøgleordene hos det danske mærke Nordal, der med sin grundlæggelse i 1991 har mere end 25 års erfaring inden for møbel- og interiørbranchen. Til trods for de mange år på markedet formår de stadig at følge tidens trends. Dog har deres kollektioner altid haft sit helt eget udtryk, som tør skille sig ud fra konkurrenterne, hvilket er med til at gøre Nordal et interessant og spændende mærke at følge.

Leder du efter et moderne møbel, en rå lampe eller andre former for interiørartikler, kan du finde dette hos Pindhus.dk. På vores webshop har vi sørget for at have et bredt udvalg af Nordals kollektioner, som måtte falde i lige din smag.

Søger du noget bestemt fra Nordal, så kontakt os endelig - hvis muligt, bestiller vi gerne specielt hjem til dig.

Sorter stigende

30 vare(r)

Sorter stigende

30 vare(r)

KØB NORDAL LAMPER, INTERIØR ETC. HOS PINDHUS.DK

Inspirationen til grundlæggelsen af Nordal mærket kom fra, at medstifteren Ingolf Nordal tilbage i 90’erne forelskede sig i Indiens smukke og gamle møbler, som han fik importeret og solgt i Danmark. Siden succesen med at sælge de indiske møbler begyndte udviklingen og produktionen af eget boliginteriør og møbler. Dette er nu blevet til fire årlige kollektioner, der forhandles i det meste af Europa og USA. Den brede vifte af lande, som finder det danske mærke interessant, kommer også til udtryk i produkterne, der syntes at have rødder i historier fra alle verdens hjørner.

 

Med de fire årlige kollektioner har Nordal rig mulighed for at fremvise sin innovative, rå og luksuriøse designstil, hvilket de også formår at gøre i deres succesfulde og nytænkende produkter. Selvom interiøret er dekorativt, har det et twist af et mere råt urbant look, som vil være en god kontrast til den mere minimalistiske og nordiske stil.

 

HOS PINDHUS.DK HJÆLPER VI DIG MED DIT NÆSTE KØB

Har du spørgsmål til Nordals produkter eller nogle af vores andre mærker, besvarer vi glædeligt dine spørgsmål på mail@pindhus.dk eller på tlf. 21 40 67 71. Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Er du interesseret i et specifikt produkt, som ikke er på vores hjemmeside, ser vi gerne, om vi kan bestille den vare hjem, som du søger.