Rug Solid

Ønsker du at fokusere på bæredygtighed, når du skal ud og investere i et nyt tæppe til hjemmet? I så fald vil det danske mærke Rug Solid kunne opfylde dette behov. Rug Solid er kendt for sine kvalitetstæpper i et flot design, der matcher den nordiske boligindretningsstil. Det specielle ved de unikke håndlavede tæpper er, at de er lavet i et restmateriale fra mode- og møbelindustrien.

Vi hos Pindhus.dk er stolte af at være forhandler af Rug Solid. Derfor har vi også sørget for, at du herunder kan finde et bredt og varierende sortiment af mærkets tæpper i forskellige materialer, størrelser og farver, som måtte kunne tilfredsstille lige netop dé behov, du måtte have. Supplér også dit nye tæppe med vores flotte pynt til boligen, vaser, skåle og krukker eller se nærmere på vores utal af andre mærker.

Sorter stigende

24 vare(r)

Sorter stigende

24 vare(r)

KØB DINE BÆREDYGTIGE RUG SOLID TÆPPER HOS PINDHUS.DK

Det danske mærke, der blev grundlagt i 2012, har helt fra start haft en vision om at skabe nye designstandarder, hvor fokusset var rettet mod bæredygtige materialer. Siden grundlæggelsen er der altid blevet taget et ekstra skridt for at flytte disse grænser indenfor en kombination af design og bæredygtighed.

 

Rug Solid har indledt et spændende samarbejde med dygtige tæppevævere fra Indien, der gennem generationer af viden og ekspertise har fundet unikke metoder til at håndvæve de lækre og uundværlige tæpper, som du finder på vores webshop.

 

I udvalget af Rug Solid’s produkter finder du alt fra bomuldskludetæpper og lædergulvtæpper, der alle har det til fælles, at kvaliteten er i top. En række af produkterne er utrolig praktiske og slidstærke, og du vil kunne have glæde af det, uanset hvor i hjemmet du placerer det.

 

BESØG VORES FYSISKE BUTIK I SILKEBORG

Vi forhandler ikke kun tæpperne fra Rug Solid på vores webshop. Befinder du dig i nærheden af Silkeborg, er du mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Nygade 45, 8600 Silkeborg, hvor du ligeledes kan finde et udvalgt sortiment af de bæredygtige tæpper. Her vil du kunne få personlig vejledning og se nærmere på de forskellige materialer, før du træffer den endelige beslutning.

 

Søger du noget bestemt fra Rug Solid, men har du ikke mulighed for at besøge butikken, kan vi også kontaktes på tlf. 21 40 67 61 eller via kontaktformularen på vores hjemmeside. Hvis det er muligt, bestiller vi gerne et særligt produkt hjem til dig.