Shangies sandaler

Med de lækre sandaler fra Shangies by Stilov kan du forkæle dine fødder med et smart fodtøj, der giver lov til afslapning og tilmed sikrer kvalitet i topklasse. Sandalbrandet kombinerer skandinavisk design med Østens komfort og er et nyt, unikt og stilrent mærke designet af Maria Stilov.

På vores webshop finder du et bredt udvalg af mærkets kollektioner, der består af to unikke styles i et hav af farver til kvinder, mænd og børn. Det brede spænd af farver giver dig mulighed for at finde lige netop dén model, du måtte finde interessant. Suppler dine sandaler, og bliv helt klar til solskinnet med de lækre blondetoppe eller et fint smykke. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad sandalerne kan matches med.

Sorter stigende

25 vare(r)

Sorter stigende

25 vare(r)

FORKÆL DINE FØDDER MED DE LÆKRE SHANGIES BY STILOV

Shangies er perfekte til hverdagslivet og er nogle af de letteste sandaler, du finder på markedet. Letheden gør dem nemme at tage med i tasken, når du skal på picnic med familien, til årets store festival eller måske på tur til Vesterhavet med veninderne. De kan ligeledes medbringes som et par ekstra sko, hvis dine fødder trænger til en pause fra stiletterne eller hverdagsskoene.

 

Kendetegnet med Maria Stilovs sandaler er de bløde og iøjnefaldende bomuldsbånd, der går igen i begge styles. Disse bånd danner fint et fletmønster, som er med til at sikre dig en god komfort, når du går. Sandalens indersål er udført i en luftigt og slidstærkt lærredsstop fra juteplanten. Planten har en svalende effekt, der er med til at give dine fødder en behagelig oplevelse.

 

PINDHUS ER STOLTE SHANGIES FORHANDLER

Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af de drømmende sandaler fra Shangies til kvinder, mænd og børn. Vi ved, at de flotte modeller og det omhyggelige udvalg af farver gør det svært at vælge ét bestemt par. Måtte du derfor sidde inde med spørgsmål til de enkelte farver eller til de to varianter, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 

Ring til os på tlf. +45 21 40 67 71, skriv en mail til mail@pindhus.dk eller udfyld vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Ønsker du i stedet at se og prøve sandalerne, inden du foretager dig dit endelige valg, kan du besøge vores fysiske butik på Nygade 45 i Silkeborg, hvor du ligeledes har mulighed for personlig vejledning og betjening. Vi ser frem til at se eller høre fra dig.