Bag om Pindhus

Lige siden vi åbnede Pindhus som gårdbutik i 2005, har det været altoverskyggende for os at give vores kunder en særlig oplevelse ved at handle hos os. Dengang boede vi på landet, hvor folk fra nær og fjern kom trillende ind på gårdspladsen hos Pindhus og gik på opdagelse i den gamle længe, som husede et bredt sortiment indenfor brugskunst, gaver, boligindretning, wellness artikler, accessories, specialiteter osv. Det var også dengang, vi startede vores webshop Pindhus.dk som én af de første webshops i branchen.

I dag er Pindhus at finde i Nygade i hjertet af Silkeborgs gågadesystem. Her kommer folk stadig forbi for at købe specialudvalgte ting til huset og haven. Stemningen af gårdbutik har vi taget med os, og sammen med webshoppen præsenterer vi fortsat et helstøbt, moderne og stemningsfuldt univers, hvor personlig betjening, tryghed, råd, vejledning og ikke mindst inspiration er en del af oplevelsen.

Handel lokalt
De fleste af vores værdier kunne vi sagtens udleve alene via webshoppen. Men idet vi tror på, at kundeoplevelsen til enhver tid folder sig bedst ud i levende live, ønsker vi fortsat at give vores kunder muligheden for at handle lokalt i vores butik i SIlkeborg. I butikken kan du se, dufte, røre og spørge og få minutter efter pakke dit køb ud hjemme hos dig selv.

Vores holdning til kvalitet er kompromisløs. Vi ønsker kun det bedste for andre, og derfor har vi kun de allerbedste produkter på hylderne. Enkelt og ligetil.

Hos Pindhus er vi hver eneste dag i direkte kontakt med vores kunder. Derfor betyder det noget for os, når vores kunder fortæller os om deres oplevelse af at handle hos Pindhus. Du er derfor altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har noget på hjerte, som kan være med til at gøre Pindhus endnu bedre.

Med disse budskaber, ønsker vi dig en inspirerende rundtur i Pindhus universet og glæder os til at hjælpe dig med at finde lige præcis dét, du har brug for.

De bedste hilsner
Christina Grann