Påskepynt

Dekorér dit hjem med den fineste påskepynt, der vil være med til at fejre højtiden med stil. Pynten vil pryde hjemmet, når du inviterer til den årlige påskefrokost og vil tilmed kunne skabe en dejlig forårsfornemmelse. Hos Pindhus.dk finder du et spændende og bredt sortiment af påskeæg, fredsduer, ophæng, kaniner og alt, hvad der ellers forbindes med forårets største højtid.

Gå på opdagelse i vores sortiment herunder og find uundværlige produkter fra mærker som bl.a. Maileg, Èn gry & sifNicolas Vahé, OOHH og Cozy Room. Hvad enten du er voksen eller barn, vil vores påskepynt uden tvivl være med til at skabe glæde hos alle, der nyder at fejre højtiden.

Sorter stigende

36 vare(r)

Sorter stigende

36 vare(r)

STORT UDVALG AF MAILEG PÅSKEPYNT

Har du forelsket dig i de søde kaniner eller de fine påskeinteriørprodukter fra Maileg, har vi sørget for, at vi hos Pindhus.dk har et varierende og bredt udvalg af alt det, du måtte gå og lede efter. Ved Maileg er der fokus på detaljerne, som de tilmed formår at forene med et moderne skandinavisk design. Gennem de håndsyede øjne på deres tøjdyr og det unikke og kreative tøj får hvert enkelt dyr og figur tilført sig en fantastisk personlighed, som kan lede til mange timers barneleg og grin.

 

Mærkets interiørprodukter lægger også op til forundring hos vores kunder, da der også her er kælet ekstra meget for detaljerne. Farvespillet i disse produkter er forårsagtige og vil kunne gøre sit for, at der bliver skabt den helt rigtige stemning i hjemmet. Specielt de fine påskeæg vil kunne være til glæde for børnene, da de kan skilles ad og gemme på små overraskelser.

 

HOS PINDHUS.DK STÅR VI KLAR TIL AT BESVARE DINE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til vores påskepynt, Maileg produkterne eller noget tredje, skal du ikke fortvivle. Vi hjælper glædelig med din undren eller tvivl. Skriv til os på mail@pindhus.dk eller ring på tlf. 21 40 67 71. Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, hvis du ønsker. Er du interesseret i et specifikt produkt, som ikke er på vores hjemmeside, ser vi gerne, om vi kan bestille den vare hjem, som du søger.