Juletræet

Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt… Julen er og bliver bare noget helt særligt, og et smukt og strålende juletræ hører sig naturligvis til. Trænger dit juletræ også til en opdatering fra det gamle, slidte pynt, der måske slet ikke passer sammen? Så er du kommet til det rette sted!

Hos Pindhus finder du et stort udvalg af juletræspynt, pynt til grene samt ophæng til vinduerne. Med juletræspynt fra Pindhus kan du og familien pynte det smukkeste juletræ og skabe en magisk julestemning. Find dit favorit juletræspynt herunder og lad julestemningen brede sig.

Sorter stigende

68 vare(r)

Sorter stigende

68 vare(r)

SKAB GLÆDE HOS BØRNENE MED JULETRÆSPYNT I FIGURER

Skønhed afhænger af øjnene der ser. Ofte er børn desværre ikke helt enige med de voksne om, hvad der er det pæneste julepyntMen julen er som bekendt børnenes fest, og selvfølgelig skal de have lov til at pynte træet. Vil du stadig gerne have, at juletræet også er en fryd for dine øjne og rent faktisk pynter i stuen, er vores juletræspynt i figurer fra Maileg helt perfekt til formålet.

 

Se eksempelvis vores søde metalnisser, som har et moderne design, men stadig med et nostalgisk twist, som både børn og voksne vil elske. Ligeledes finder du i sortimentet andre metalophæng fra Maileg, såsom vores Classic box med 6 ophæng, der indebærer julestok, kringle, snemand, tromme, gyngehest og soldat. Et rigtig fint sæt, der giver minder til barndommen og helt sikkert også vil være et hit hos børnene. Med juletræspynt fra Pindhus finder du derfor et udvalg, der vil skabe glæde hos børnene, men som samtidig rent faktisk pynter på træet.


INTET JULETRÆ UDEN SMUKKE JULETRÆSKUGLER

Juletræskugler er og bliver en klassiker inden for juletræspynt, og man kan næsten ikke forestille sig et juletræ uden. I vores sortimentet finder du derfor selvfølgelig også et udvalg af smukke julekugler. Se eksempelvis vores populære juletræskugler fra House Doctor, der bliver et hit denne jul. Med deres matte farver i velour giver de juletræet et flot og anderledes look. Se også vores smukke grankogler med glimmer, som vil tage sig godt ud i kombination med juletræskuglerne.

Er du til endnu mere glitter på træet, har vi også funklende, hvide glitterjulekugler fra Broste Copenhagen, der vil lyse smukt op på juletræ. Samtidig er de et perfekt modspil til de matte juletræskugler fra House Doctor.

 

PINDHUS HAR ALT HVAD DU MANGLER TIL JULETRÆET

Uanset hvad du mangler til juletræet, det være sig juletræskugler, juletræsstjerner eller måske en flagguirlande til juletræet, så finder du det hos Pindhus. Mangler du andet julepynt, er dette naturligvis også at finde på hjemmesiden. Skulle du sidde inde med spørgsmål til sortimentet, er du også velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. +45 21 40 67 71, sende en mail til mail@pindhus.dk eller udfylde vores kontaktformular.