Wildlife Garden

Hos Pindhus forhandler vi produkter til havens dyreliv fra det svenske kvalitetsmærke Wildlife Garden. Se eksempelvis de søde og anderledes fuglehuse, der er en miniatureudgave af charmerende, svenske hytter og som vil være et yndigt indslag i haven. Samtidig vil det også fremme fuglenes trivsel og sundhed. Der er nemlig ikke kun kælet for designet – flere af fuglehusene fra Wildlife Garden er udviklet i samarbejde med ornitologer, så fuglene vil trives i de dekorative fuglehuse. De livagtige fuglehuse er dermed til glæde for både fuglene og for dig, der elsker at iagttage deres færd i haven og lytte til den beroligende lyd af fuglefløjt.

Se vores store udvalg af de svenske kvalitetsfuglehuse herunder, som også er en oplagt gaveidé til have-elskeren. Udover fuglehuse fra Wildlife Garden finder du også et stort udvalg af flotte og håndskårne træfugle fra serien DecoBird.

Sorter stigende

78 vare(r)

Sorter stigende

78 vare(r)

DEKORÉR UDESTUEN OG HAVEN MED WILDLIFE GARDEN FUGLEHUSE OG DECOBIRD TRÆFUGLE

I vores sortiment af produkter fra Wildlife Garden finder du også et udvalg af håndskårede og penselmalede træfugle i naturtro design og størrelse. DecoBird træfugle er en serie fra Wildlife Garden, der er håndudskåret med stor behændighed og efterfølgende håndmalet med miljøvenlige farver. Deres søde og livagtige udseende passer derfor perfekt sammen med de charmerende og detaljerede fuglehuse fra Wildlife Garden.

 

Træfuglene vil pynte i både udestuen, vindueskarmen eller blomsterkrukken. Du kan også placere træfuglene på dit fuglehus fra Wildlife Garden for at tiltrække fugle og skabe mere liv. Træfuglene findes i mange forskellige fuglearter, så du kan finde lige præcis din favoritfugl. De er derfor også oplagte som samleobjekt til den fugleinteresserede. Alle fuglene leveres i en flot gaveæske, som tilmed indeholder et hæfte, der beskriver den enkelte fugl samt en pind, der kan stikkes i fuglens træstubbe, så den kan sættes fast i blomsterkrukken.

 

Med produkter fra Wildlife Garden kan du give din have nyt liv. Se også vores øvrige sortiment til have- og udelivet, hvor du finder mange praktiske og dekorative produkter, bl.a. lanterner til haven, som er uundværlige til de små udendørs hyggekroge.


HOS PINDHUS ER KUN DET BEDSTE GODT NOK TIL DIG

Uanset om du er på udkig efter modetøj, tekstil til boligen eller anden brugskunst og dekoration, der kan pynte i dit hjem, finder du hos Pindhus altid et sortiment, der er nøje udvalgt efter kvalitet og design. Vi ønsker nemlig kun at tilbyde de allerbedste produkter til vores kunder. Vi er i kontakt med vores kunder hver eneste dag, og det betyder noget for os, når vores kunder kontakter os omkring deres købsoplevelse hos os.

 

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har andet på hjerte vedrørende vores butik og webshop. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde præcis dét, du har brug for – både til dig selv, din bolig samt have eller måske en gave til én, du har kær. Ring til os på tlf. +45 21 40 67 71 eller skriv til os på mail@pindhus.dk.