Modetøj & accessories

Hos Pindhus.dk finder du modetøj og accessories med personlig stil og et feminint look til den modebevidste kvinde. I vores udvalg af strik og bluser finder du eksempelvis skønne uldstrikke fra Gorridsen Design i en lækker bæredygtig og økologisk kvalitet. Vores udvalg er håndplukket til dig, der går op i kvalitet og ønsker lidt mere unikt modetøj, som du ikke finder på alle gadehjørner. Vi har derfor nøje udvalgt vores sortiment med unikke og lækre produkter.

Se også vores accessories, hvor du finder feminine smykker fra Aqua Dulce, et stort udvalg af skønne Shangies sandaler og smukke tørklæder fra Aperitif og andet tilbehør til dit outfit. Vi har ligeledes et lækkert udvalg af jeans, toppe og trusser i varierende farver. Finder du alligevel ikke præcis, hvad du er på udkig efter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestiller gerne varer hjem til dine specifikke ønsker, hvis muligt. Tag et kig i udvalget herunder og lad dig inspirere af vores eksklusive udvalg.

KØB BÆREDYGTIGE STRIKTRØJER FRA GORIDSSEN DESIGN OG STØT KVINDER I PERU

Gorridsen Design er karakteriseret ved striktrøjer og bluser i et klassisk design, der aldrig går af mode og kan bruges sæson efter sæson. Dermed er modetøj fra Gorridsen Design perfekt til basisgarderoben – men stadig med et personligt touch og i høj kvalitet, der sikrer dig helt unikke produkter.

Når du køber striktrøjer og bluser fra Gorridsen Design får du dog ikke bare lækkert og tidløst kvalitetsdesign. Du bakker også op om et godt formål. En del af produktionen foregår nemlig i Peru på et lille familieejet strikkeri. Dermed støtter du kvinder i et af verdens fattigste lande ved at give dem et meningsfyldt arbejde. Det er mode med mening!

 

BLIV KLÆDT PÅ FRA TOP TIL TÅ MED VORES JEANS, TOPPE OG TRUSSER I LÆKKER KVALITET

I vores udvalg af modetøj finder du også toppe og trusser i en blød microfiber-kvalitet, der føles skønt på huden. Vores toppe findes desuden i mange farver, så der er noget til enhver årstid. Se også vores jeans, der inkluderer populære modeller fra Tim & Simonsen, som er kendt for deres bløde og lækre kvalitet, der holder både farve og facon.

 

OPDATÉR GARDEROBEN MED UUNDVÆRLIGE ACCESSORIES

Hos Pindhus.dk finder du også et stort udvalg af accessories, lige fra lette slip-in sandaler til bløde halstørklæder samt smukke tasker og kosmetikpunge. Vi udskifter vores udvalg løbende, så du hele tiden kan finde nye, lækre accessories til din garderobe. Accessories er en nem måde at opdatere din garderobe og få et nyt, frisk look. Med de rette accessories kan du pifte din basisgarderobe op og tilpasse den sæsonens tendenser på en enkel og prisvenlig måde.

Se bl.a. vores udvalg af Shangies sandaler, der fås i et væld af farver alt efter humør og sæson. Med deres skandinaviske design og komfortable kvalitet er de uundværlige til sommersæsonen eller blot som lækre indendørssko i sommerhuset. Vores udvalg af lækre og farverige halstørklæder er også en oplagt måde at personliggøre dit look og give dine favorit-outfits nyt liv med unikke farver og mønstre. Det er også en dejlig måde at holde sig varm på de kolde dage på kontoret. I sortimentet finder du også elegante lædertasker i kvalitetsdesign samt et udvalg af smykker, som kan sætte prikken over i’et på dit outfit.

 

FIND OGSÅ LÆKKERT MODETØJ OG ACCESSORIES I VORES FYSISKE BUTIK I SILKEBORG

Ønsker du at se nærmere på vores sortiment eller måske prøve tøjet på, er du meget velkommen til at besøge vores fysiske butik i Nygade 45 i Silkeborg. Foruden modetøj finder du også et stort udvalg af brugkunst og dekoration, gaveidéer og gavekurve samt andre lækre specialiteter til hjemmet. Hos Pindhus.dk står vi også altid klar til at hjælpe dig med dit næste køb, både i vores butik såvel som online.

Køber du dine varer online, får du altid 14 dages returret samt gratis fragt til GLS pakkeshop. Du kan også bestille online og hente dine varer i butikken i Silkeborg, og gaveæsker og gaver kan pakkes ind efter ønske. Har du spørgsmål eller ønsker til specifikke varer, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 21 40 67 71 eller på mail mail@pindhus.dk.