JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
KontaktRetur og ombytning
Butikken
Bag om Pindhus
HandelsbetingelserEan betaling
Internationale ordrer
Din indkøbskurv er tom.
Håndlavet med kærlighed i Danmark.
Kirsebærgløgg med kanel, stjerneanis & allehånde
Anvendelse: Kirsebærgløggen er udviklet til varm rødvinsgløgg, men passer også som sirup til desserter, chokoladekage og is. Kan også bruges i en velkomstdrik ”Christmas Royal” sammen med en kold hvidvin eller mousserende vin.
Juletraditionen: Gløgg var oprindelig en Nordisk stimulerende vinterdrik, men er i dag et uundværligt indslag i den danske julehygge.
Servering: 1 flaske kirsebærgløgg rækker til at blande med 2 flasker rødvin eller tilsvarende mængde æblemost. Kirsebærgløggen blandes med rødvin og varmes nænsomt op. Den må ikke koge. Server gerne gløggen med tørrede tranebær og en kvist rosmarin, eller mere traditionelt med rosiner og gode mandler.
500 ml.
Næringsindhold pr. 100 gEnergi: 818 kJ/ 196 kcalFedt: 0,1g-heraf mættede fedtsyrer: 0gKulhydrat: 48,5g-heraf sukkerarter: 43,8gKostfibre: 1,4gProtein, total: 0,2gSalt: 0g
Ingredienser: Vand, sukker, brun farin, kirsebær (18%), stjerneanis (1%), appelsin, kanel (>1%), kardemomme, allehånde (>1%), nelliker.Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5oC)
Vi sender med GLS alle hverdageFragt fra 39.- fragt fri levering v/ køb over 499.-*
Levering med GLS i DK :