Fest, flag & fødselsdag

Skal du pynte op eller dække et bord til din næste fødselsdag, er servietter og vores allesammens Dannebrog en uundværlig del af pynten. Traditionen med at flage til fødselsdage eller andre festlige anledninger, er noget unikt for den danske kultur, og vi mindes nok alle Dannebrog helt tilbage fra da vi var børn og skulle fejres.

Hos Pindhus finder du et bredt udvalg af servietter og flag til din næste fest, så du kan skabe den helt rette stemning til enhver anledning. Tjek vores udvalg og lad dig inspirere, så du kan få styr på borddækningen og blive klar til den næste fest.

Sorter stigende

23 vare(r)

Sorter stigende

23 vare(r)

DÆK DET PERFEKTE BORD MED FØDSELSDAGSFLAG OG VORES SERVIETTER FRA MAILEG

I vores sortiment finder du en bred vifte af fine servietter, som vil pynte på kaffe- og kagebordet. Servietterne findes i fine mønstre, der giver liv til bordet i stedet for kedelige, ensfarvede servietter. Med deres lyse farver og skandinaviske minimalisme er de dog stadig tilpas afdæmpede til, at de ikke ”larmer” for meget og stjæler fokus fra alt andet på bordet.

 

Vores fødselsdagsservietter fra Maileg er desuden perfekte til børnefødselsdagen, da de er både dekorative og søde med deres børnevenlige motiver. Du finder bl.a. servietter, som med motiver af søde kaniner i både drenge- og pigeudgave vil vække glæde hos de små. Vores serviet med flotte motiver af danske gardere er ligeledes oplagt, hvis fødselaren er en dreng.

 

Da det danske flag stadig er fast inventar på bordet og i hjemmet, når vi skal fejre stort eller småt, finder du selvfølgelig også fødselsdagsflag som en del af sortimentet. Vi har både flagranker, bordflag samt flagophæng, så der er til ethvert behov.

 

FULDEND BORDDÆKNINGEN MED MATCHENDE GAVEPAPIR FRA MAILEG

En gave pakket ind i flot gavepapir er det halve af oplevelsen, når man modtager en gave! Hos Pindhus finder du derfor også gavepapir fra Maileg, der matcher servietterne her på siden. Se eksempelvis vores gavepapir til fødselsdag, som er dekoreret med de samme søde kaniner som servietterne.

 

Du finder også gavepapir, som med søde illustrationer af mus i begge køn, er perfekte til både drenge- og pigefødselsdagen. Gavepapiret er desuden i samme farvetone som vores servietter, hvorfor de matcher rigtig godt. Alt vores gavepapir er desuden i en god, kraftig kvalitet, så du lettere kan pakke gaven ind uden grimme folder. Se også vores øvrige udvalg af produkter til børn og få inspiration til den næste fødselsdagsgave. 

 

KONTAKT OS, HVIS DU HAR BRUG FOR HJÆLP TIL DIN NÆSTE FEST

Hos Pindhus hjælper vi dig gerne, hvis du har spørgsmål til vores sortiment, hvad enten det gælder spørgsmål til vores flag, servietter og gavepapir eller nogle af vores øvrige produkter, såsom gaveidéer og gavekurve. Ring til os på tlf. +45 21 40 67 71, skriv en mail på mail@pindhus.dk eller kontakt os via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!