Gulvløber & Kludetæpper

Er du træt af de kedelige bræddegulve, eller ønsker du at pifte stuen, gangen eller soveværelset lidt op med et nyt gulv-accessory? Dette kan du nemt gøre med en gulvløber eller et kludetæppe, som kan bruges til mange forskellige formål. Derved kan du tilføre ekstra liv og farve i det ønskede rum, og du vil hurtigt kunne se en betydelig forandring. 

Her hos Pindhus.dk har vi sørget for, at du kan vælge blandt et stort sortiment, så du har bedst mulig chance for at finde lige netop den gulvløber eller det kludetæppe, der måtte passe bedst ind i din indretningsstil. Du finder produkter fra anerkendte mærker som bl.a. Nordal og Rug Solid herunder.

Sorter stigende

27 vare(r)

Sorter stigende

27 vare(r)

Tilfør personlighed, hygge og en god stemning med kludetæpper og gulvløbere

Kan du lide, at dit hjem er prydet med mønstre, enkelthed eller måske med friske farver, vil du kunne finde alt dette i kludetæpperne og gulvløberne her på siden. Uanset hvilken form for tæppe du vælger, vil det kunne være med til at tilføre hygge, personlighed og en god stemning i hjemmet.

 

Vores bløde bomuldstæpper er rigtig fine at placere på badeværelset og på værelserne, mens de rå lædertæpper, som du også finder herover, er praktiske at have både i gangen, køkkenet og i stuen. Plasttæpperne kan bruges til indendørs såvel som til udendørsbrug. For os er det vigtigt, at du som kunde har et stort udvalg at vælge ud fra, så du kan få netop dét, der passer til dit behov. Vores gulvløbere, kludetæpper og bomuldstæpper er derfor heller ingen undtagelse. 

 

Find et stort udvalg af tæpper i vores fysiske butik

Det er ikke kun på vores webshop, at vi hos Pindhus.dk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsrige produkter fra anerkendte mærker. Besøger du vores butik på Nygade 45 i Silkeborg, vil du også kunne finde et hav af kludetæpper, gulvløbere samt andet, som du kan se nærmere på i fysisk tilstand, før du foretager dig et køb. Her står vi også klar med personlig betjening og rådgivning, hvis det ønskes. 

 

Har du ikke mulighed for at besøge os i Silkeborg, kan vi altid kontaktes via tlf. på 21 40 67 71 eller gennem vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.