Fuglehuse & foderbræt

Tiltræk fugle til din have, og vær med til at skabe et godt og rigt fugleliv, som ikke blot er til glæde for dig selv, men også for fuglene. Hos Pindhus finder du et bredt udvalg af specielle fuglehuse, foderautomater, redekasser og foderbræt fra Wildlife Garden, der kommer i forskellige materialer og prisklasser, så der er noget til ethvert behov og enhver fugl.

De unikke og uundværlige varianter er ikke kun medvirkende til ekstra liv i haven. De er tilmed også et dekorativt indslag, som vil pryde flot på græsplænen eller i havens træer. Ønsker du at se nærmere på vores andre praktiske ting til haven og terrassen, finder du et spændende udvalg til dette behov i vores kategori til have og udeliv.

Sorter stigende

38 vare(r)

Sorter stigende

38 vare(r)

FUGLEHUSE TIL HAVEN

Har du en stor og flot have med et utal af frodige træer og et dejligt græsareal, vil du måske finde vores fodrebræt og redekasser ideelle til netop din have. Her giver du fuglene mulighed for at bygge reder, når de skal yngle samtidig med, at de vil have mulighed for at spise det foder, der bliver sat frem til dem. Fuglene vil ikke kun glæde dig med dejlig fuglesang, når de ses i din have. De er tilmed også med til at spise mange af de skadelige smådyr og insekter, som måtte være at finde på buskenes bær, i græsplænen eller på dine planter.

 

I de mindre haver, hvor træerne ikke er så store, og hvor pladsen er mere trængt, vil det være essentielt at opstille et sødt lille fuglehus, som fuglene kan drage nytte af. Derved skaber du også liv omkring det lille hjem og giver fuglene et sted at finde ly.

 

KØB WILDLIFE GARDEN PRODUKTER HOS PINDHUS

Det svenske mærke Wildlife Garden er kendt for sine unikke designs og indbydende farver på deres fuglehuse. Ikke nok med at du med dette mærke får kvalitet i topklasse, så får du tilmed også et fuglehus, hvor flere af varianterne også kan fungere som et foderbræt. Derved giver du fuglene mulighed for både at sidde og spise den fremstillet mad i takt med, at de kan bygge rede i det farverige fuglehus. Disse fuglehuse vil altså kunne pynte i enhver have - hvad enten den er lille eller stor.

 

HAR DU SPØRGSMÅL? KONTAKT OS I DAG

Du er mere end velkommen til at kontakte os her hos Pindhus, hvis du har spørgsmål til vores fuglehuse, foderbræt, redekasser eller noget fjerde. Vores kompetente medarbejdere sidder klar på tlf. +45 21 40 67 71 eller via mail på mail@pindhus.dk, hvor de hurtigt og bedst muligt bestræber sig på at besvare din henvendelse.