Udeliv

Udelivet spiller en stor rolle i mange danskers hverdag, og derfor mener vi også, at haven og terrassen skal indrettes derefter, hvad enten det gælder et nyt termometer, en regnmåler eller måske en fin lanterne, der så flot kan lyse natten op. Med brugsartiklerne kan du pynte op og lave hyggekroge, så der er noget at glæde sig over, hver gang du går udenfor.

Hos Pindhus.dk finder du et bredt sortiment af spændende produkter, der vil kunne pryde din have og udearealet omkring dit hus så fint. Vi har et udvalg af artikler herunder, der alle er værd at kigge nærmere på. Her finder du ting til udelivet fra mærker som bl.a. House Doctor, Plint, A2 Living og mange andre brands.

Sorter stigende

87 vare(r)

Sorter stigende

87 vare(r)

Stort udvalg af lanterner til haven 

Tilfør ekstra hygge til terrassen, de udendørs hyggearealer eller altanen ved at tænde lys i en eller flere lanterner. Ikke nok med at lanterner er med til at sprede glæde i de mørkere tider, så er de tilmed også med til at skabe ekstra hygge og varme - specielt i vinterhalvåret, hvor det hurtigere bliver mørkt. 

Ønsker du at byde dine gæster velkommen med en ægte hyggestemning, kan lanternerne også stilles foran hoveddøren, hvilket vil give dine gæster en helt særlig velkomst. Vores sortiment byder på lanterner i forskellige størrelser, materialer og farver, så du har øgede muligheder for at finde dén vare, du mener, vil pynte bedst i dit udeliv. 

Tjek temperaturen med et udendørs termometer til vinduet

Til det varme halvår vil det være optimalt at påføre et udendørs termometer på et af dine vinduer, så du kan følge med i temperaturen i de solrige timer. Termometeret er ikke kun brugbart i sommermånederne, men vil også kunne tilføre viden om vejret, når frosten indtræder. 

I vores udvalg finder du både termometre i messing samt bronze såvel som i aluminium, der kommer i forskellige afskygninger, så du måtte finde en, der vil passe perfekt til dig og dit behov. Vi har ligeledes termometre, der er formet som dyr, hvilket måtte være til stor underholdning for børn og dyreelskere. 

Sidder du inde med spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål til vores sortiment, hvad enten det er vores lanterne, termometre eller noget tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos Pindhus.dk hjælper vi dig glædeligt med din undren. Det eneste, du skal gøre, er at ringe til tlf. 21 40 67 71, skrive en mail mail@pindhus.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.